سندروم دامپینگ چیست؟


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 18 دی 1402
بازدید : 82
نویسنده : mozhgan

سندرم دامپینگ گروهی از علائم است که زمانی رخ می‌دهد که غذا از معده خیلی سریع به روده کوچک حرکت می‌کند. معمولاً پس از مصرف مواد غذایی یا مایعات با قند بالا رخ می‌دهد. سندرم دامپینگ زودهنگام 10 تا 30 دقیقه پس از صرف غذا علائم ایجاد می‌کند، در حالی که سندرم دامپینگ دیرهنگام یک تا چهار ساعت پس از صرف غذا علائم ایجاد می‌کند.

علائم سندروم دامپینگ

در ابتدا بهتر است بدانید که علائم سندرم دامپینگ معمولاً بعد از صرف غذا بعد از جراحی ظاهر می‌شود. ممکن است علائم اولیه و دیررس وجود داشته باشد. برخی از علائم رایج مرحله اولیه این بیماری عبارت‌اند از:

  • احساس نفخ
  • حالت تهوع و استفراغ
  • گرفتگی شکم
  • تپش قلب و آریتمی
  • گرگرفتگی
  • سرگیجه
  • اسهال
  • تعریق

برخی از افراد هم علائم اولیه و هم دیررس دارند و سندرم دامپینگ می‌تواند سال‌ها پس از جراحی ایجاد شود.

سایر مقالات ... تاثیر چاقی بر کمر درد

علل بروز سندروم دامپینگ

در هضم طبیعی، معده محتویات خود را به روشی کنترل شده که در آن ذرات بزرگ غذا از بین می‌رود، به قسمت بالایی روده کوچک، تخلیه می‌کند. برای برخی افراد، تغییر در آناتومی دستگاه گوارش به عنوان یک عارضه جانبی جراحی منجر به اختلال در عملکرد این سیستم می‌شود. کوچک‌تر بودن معده یا آسیب به پیلور بخشی از بدن که وظیفه بند را بر عهده دارد باعث می‌شود که مقادیر زیادی محتویات معده و ذرات غذای بزرگ‌تر به سرعت آزاد شوند.

سایر مقالات ... لیست بهترین بیمارستان‌ های خصوصی برای عمل اسلیو معده

این تخلیه سریع منجر به تغییرات شدید در سطح گلوکز خون و افزایش برخی هورمون‌ها می‌شود که سپس به علائم قلبی عروقی و علائم مرتبط با هیپوگلیسمی کمک می‌کند.

سندرم دامپینگ دیرهنگام بیشتر از تغییرات در سطح گلوکز و انسولین خون ناشی می‌شود. در سندرم دامپینگ دیررس، علائم به این دلیل ایجاد می‌شود که قند بیش از حد به سرعت در روده کوچک ترشح می‌شود. این افزایش منجر به افزایش سطح گلوکز خون می‌شود که منجر به پانکراس ترشح انسولین را افزایش دهد. این ترشح انسولین سپس باعث کاهش سطح گلوکز خون که منجر به علائم هیپوگلیسمی می‌شود.

جهت آشنایی با انواع بیماری ها و روش های درمان آن کلیک کنید.




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com